Skip to main content

Projectleider Ruimtelijke Ordening

Location
Utrecht
Education
HBO/WO
Experience
Minimum 4 years

Onze organisatie is op zoek naar een ervaren en ambitieuze Projectleider Ruimtelijke Ordening om ons team te versterken. Als Senior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van complexe ruimtelijke ordeningsprojecten, waarbij je een belangrijke rol speelt in het realiseren van duurzame en innovatieve ruimtelijke oplossingen.

What will you be doing?

Leiden en coördineren van grote ruimtelijke ordeningsprojecten vanaf initiatief tot en met de realisatie, inclusief het aansturen van het projectteam en het bewaken van de voortgang, kwaliteit en budget.

Zorgdragen voor een gedegen voorbereiding van projecten, waaronder het opstellen van projectplannen, het uitvoeren van risicoanalyses en het aansturen van het vergunningentraject.

Samenwerken met diverse stakeholders, waaronder gemeenten, provincies, adviesbureaus en belanghebbenden, om draagvlak te creëren en tot optimale resultaten te komen.

Opstellen en bewaken van projectbudgetten, planningen en contracten, en het rapporteren van de voortgang aan de opdrachtgever en andere betrokken partijen.

Signaleren van kansen en ontwikkelingen in het vakgebied en het vertalen hiervan naar concrete projecten en initiatieven.

Profiel:

 

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Planologie, Geografie of vergelijkbaar.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider binnen de ruimtelijke ordening, bij voorkeur bij een adviesbureau, gemeente of projectontwikkelaar.

Je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van complexe ruimtelijke ordeningsprojecten en het aansturen van multidisciplinaire projectteams.

Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving, zoals de Omgevingswet en het Besluit ruimtelijke ordening, en kunt deze kennis toepassen in de praktijk.

Je bent een sterke communicator en kunt goed samenwerken met verschillende stakeholders.

Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en kunt goed omgaan met deadlines en druk.

Wij bieden:

 

Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

Een dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame en innovatieve ruimtelijke oplossingen.

Een enthousiast en professioneel team van collega’s met diverse achtergronden.

Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en trainingen.

Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als Senior Projectleider Ruimtelijke Ordening? Stuur dan je CV en we bellen je snel op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra info

VacancyID
64221
Discipline
Geographic Information
Education
HBO/WO
Location
Utrecht
Experience
Minimum 4 years
Date
3 September 2023

You searched for:

Geographic Information
0 50

Questions or in need of assistance?

Martijn Phessas is at your service