Skip to main content

Omgevingsmanager medior/senior

Location
Utrecht
Education
HBO/WO
Experience
Minimum 5 years

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kwaliteiten als omgevingsmanager weet in te zetten voor een betere en mooiere leefomgeving? Omdat jij samen met ons impact wilt maken voor inwoner en cliënt?

What will you be doing?

Blijven groeien als Omgevingsmanager. Op iedere plek, in elke nieuwe opdracht

Over de functie

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kwaliteiten als omgevingsmanager weet in te zetten voor een betere en mooiere leefomgeving? Omdat jij samen met ons impact wilt maken voor inwoner en cliënt?

Kortom, geloof jij in de kracht van samen de schouders eronder zetten? Dan is EVOKE de werkgever die jij zoekt.

Wat ga je doen?

Als Omgevingsmanager werk je aan uitdagende en boeiende interim projecten bij overheden en andere publieke organisaties. Je werkt binnen het fysiek domein binnen de gebiedsontwikkeling projecten, energietransitie en/of Omgevingswet. Als Omgevingsmanager ben je de schakel tussen het project en de omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de interactie met externe stakeholders in de omgeving en de betrokken interne partijen. Je bent in staat overzicht te houden over het totale werk/projectgebied en zelfs daarbuiten en verbanden te leggen tussen verschillende opgaven en prioriteiten. Daarbij weet je  de verwachtingen bij de stakeholders tijdig te managen en ook het projectteam te overtuigen kansen en eisen vanuit de omgeving een integrale plek te geven in de uitwerkingen.

We vinden het belangrijk om te investeren in elkaar en in de toekomst. Daarom heb je bij ons alle ruimte voor ontwikkeling en groei. Jij kiest je eigen ontwikkelpad, wij helpen je op weg. Wij bieden je daarbij de mogelijkheden om je zowel vakinhoudelijk als op het gebied van competenties en vaardigheden te ontwikkelen. Zo bereid je je samen met EVOKE voor op de volgende stap in jouw carrière. In ons ontwikkelkader voor adviseurs hebben wij de kerncompetenties op basis van je huidige niveau en werkervaring verder uitgewerkt. Zo weet jij wat we van jou verwachten en wanneer voor jou de tijd is aangebroken om door te groeien naar een volgende rol binnen EVOKE.

Je gaat niet alleen aan de slag bij klanten, maar zorgt er ook voor dat je netwerk actief en inhoudelijk onderhoudt. Je signaleert kansen in de markt en levert een actieve bijdrage aan onze landelijke expertisegroepen.

Functie-eisen

Ben jij iemand die zowel denkt als doet? Iemand die gaat voor de goede zaak en graag de verbinding zoekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Verder vragen wij het volgende van je:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als omgevingsmanager bij een gemeente of omgevingsdienst;
  • Je kiest bewust voor de publieke sector en weet dit te motiveren.

Arbeidsvoorwaarden

Om te beginnen een mooie baan als adviseur duurzaamheid met boeiende, afwisselende opdrachten. Daarnaast bieden wij je een professioneel en warm werkklimaat. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring salaris (€4.000 – €7.500 op basis van 40 uur).
  • 36 vrije dagen bij een 40-urige werkweek, waarvan een deel flexibel.
  • Een pensioenregeling.
  • Keuze uit een vervoersbudget of elektrische leaseauto met tankpas.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen.
  • Een team van leuke collega’s met verschillende expertises.
  • Een goede werk-privébalans. Je hebt, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten.

Heb je nog vragen?

 

Extra info

VacancyID
64218
Discipline
Environmental
Education
HBO/WO
Location
Utrecht
Experience
Minimum 5 years
Date
3 September 2023

You searched for:

Environmental
0 50

Questions or in need of assistance?

Martijn Phessas is at your service