Skip to main content

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening (Junior/Medior/Senior)

Location
Utrecht
Education
HBO/WO
Experience
Minimum 1 years

Jij krijgt er energie van om met jouw expertise, verbindende benadering en integrale blik oplossingen te vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Zoek je daarbij afwisseling in werkzaamheden en opdrachtgevers? Dan is EVOKE de ideale plek voor jou!

What will you be doing?

EVOKE Fysiek Domein zoekt nieuwe collega’s voor de functie Beleidsadviseur Wonen. In deze rol maak jij onderdeel uit van één van de drie expertiselijnen van het Fysiek Domein: Innovatieve Gebiedsontwikkeling. De opgaven binnen deze expertiselijn vragen om een integrale blik. Hoe ga je om met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling of hoe ziet de transformatie van een werklocatie naar woningbouw er uit? Dit vraagt om expertise en vakmanschap en daarmee kunnen wij het verschil maken voor onze opdrachtgevers.

Als Beleidsadviseur Wonen bij EVOKE ga jij je verdiepen in thema’s als duurzaamheid, het signaleren van nieuwe ontwikkelingen en het creëren van draagvlak voor het beleid inzake wonen. Als Beleidsadviseur Wonen weet jij welke vraagstukken en ontwikkelingen momenteel spelen op het gebied van wonen. Je hebt voldoende ervaring opgedaan in deze functie waardoor je niet snel voor verrassingen komt te staan. Echter ben je op het punt gekomen in je carrière waarbij je op zoek bent naar manieren om jouw opgedane kennis en expertise breder in te zetten: zowel voor afwisselende en uitdagende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers in Nederland, als kennisdeling met jouw toekomstige collega’s bij EVOKE. Tegelijkertijd wil jij jezelf blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Functie-eisen

Jij voldoet als toekomstige EVOKE-collega idealiter aan de volgende criteria:

 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Rechten, Bouwkunde of een vergelijkbare richting;
 • Je bent ondernemend, omgevingsbewust, resultaatgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur wonen bij een gemeente;
 • Je bent politiek sensitief.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ontwikkelperspectief

In ons ontwikkelkader voor adviseurs zijn de kerncompetenties verder uitgewerkt op basis van je huidige niveau en werkervaring. Zo weet jij wat er van jou wordt verwacht en wanneer voor jou de tijd is aangebroken om door te groeien naar een volgende rol binnen EVOKE.

Arbeidsvoorwaarden

Bij EVOKE heb je de mogelijkheid om dagelijks je expertise te versterken in afwisselende, boeiende opdrachten. Jij maakt het verschil voor toonaangevende gemeenten en andere publieke organisaties binnen jouw werkgebied. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden in ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een vast contract bij EVOKE voor 32 – 40 uur per week;
 • Afwisseling in interessante opdrachten;
 • Een marktconform salaris en voorwaarden (€2884 – €7210 bruto per maand, o.b.v. 40 uur per week);
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Leaseauto of vervoersbudget;
 • Vaste netto onkostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Uitgebreide werknemersverzekeringen.

Extra info

VacancyID
64219
Discipline
Geographic Information
Education
HBO/WO
Location
Utrecht
Experience
Minimum 1 years
Date
3 September 2023

You searched for:

Geographic Information
0 50

Questions or in need of assistance?

Martijn Phessas is at your service