Skip to main content
Onze passie als Career Coach gaat verder dan de gewone kantooruren. Daarom staan we als een hecht team ook op maandagavond klaar voor onze (potentiële) Evokers. In deze blog leggen we uit wat de gedachte hierachter is en hoe we samen het verschil maken.

Het is maandagavond, 17:30 uur. Terwijl de meeste mensen zich klaarmaken voor een gezellige avond thuis, zijn we bij Evoke nog volop actief. Voor sommigen lijkt dit misschien een vreemde keuze. Maar voor ons is het een cruciaal onderdeel van onze inzet voor onze kandidaten.

Ondernemende cultuur

Evoketeers zijn gedreven. Betrokken, echte teamspelers en vooral ondernemend. De detacheringsmarkt is competitief, dus moeten we onze eigen kansen grijpen. Als de situatie erom vraagt, schakelen we razendsnel. We houden van de uitdaging en gaan voor de overwinning.

Dankzij de 360 graden rol hebben onze Career Coaches alle sleutels tot succes in handen: recruitment, accountmanagement én carrièrecoaching. Door Career Coaches te specialiseren in een specifiek vakgebied, in een bepaalde regio, bevorderen we de ondernemende cultuur.

“In de tijd dat ik zelf nog als Career Coach actief was, stond ik elke avond klaar voor mijn kandidaten. Dat is nu beter geregeld.” – CEO Mark Verhaegh

Ze organiseren opleidingen waar nodig, maken prijsafspraken en bepalen samen met Team Marketing de inhoud op de website en sociale media. Zo grijpen ze kansen, creëren ze waarde en spelen ze handig in op de behoeften van klanten en Evokers.

Deze dynamische manier van werken vraagt om motivatie, creativiteit en een flinke dosis daadkracht. Om hierin succesvol te kunnen blijven, moet je jezelf ook kunnen herbronnen.

Drie mensen aanwezig op het kantoor van Evoke voor een sollicitatiegesprek.

Recharge to accelerate

Niets is heerlijker dan een zwoele zomeravond met familie of vrienden op een terras, in de tuin of op een balkon door te brengen. Tijd voor familie en vrienden is essentieel om onze dynamische manier van werken vol te houden. Daarom hanteren we bij Evoke van begin juni tot eind september het Recharge-rooster.

Vanaf oktober zetten we weer een tandje bij om de ‘Leading Career Coach’ van België te worden. Elke maandagavond eten we gezellig met z’n allen op kantoor. Evoke zorgt voor een gezonde en smakelijke maaltijd waarna we tot 20:00 uur open zijn voor professionals die niet tijdens de kantooruren kunnen langskomen. Zo geven we onszelf extra tijd om gesprekken in te plannen en de service te bieden die de professional van ons verwacht. Het stelt ons in staat om sneller te handelen en de professionals te ondersteunen in hun loopbaan.

“Ik vergelijk Walk-in Monday vaak met een hypotheekgesprek. Een afspraak onder werktijd is eigenlijk onhandig. Je moet er verlof voor opnemen terwijl de afspraak wel extreem belangrijk is. Hier neem je de tijd voor. Dat is natuurlijk niet anders wanneer je het over je eigen carrière hebt.” – Joost Jonckers, Regio Manager

Ook aan het einde van het jaar nemen we even een adempauze: de feestdagen staan in het teken van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Vanaf half januari gaan we weer voluit.

Ex-topsporter en Peak Performance Coach Sanne van Paassen inspireerde ons om met de twee verschillende roosters te werken. “Je kunt alleen presteren wanneer je voldoende rust pakt, bijvoorbeeld als er een piekmoment aankomt”, legt ze uit. “Op die manier krijg je weer de juiste energie. Om daarna successen te boeken. En dat heb je nodig om hét verschil te kunnen maken voor de ander.”

“Samen met onze collega’s zetten we op maandagavond een stapje extra om onze kandidaten van het beste advies te voorzien.” – Rick de Haas, Director of Operations

Persoonlijke connectie

“Carrièrecoaching is dat stapje extra zetten voor én met potentiële Evokers. De maandagavond zorgt voor flexibiliteit en saamhorigheid. Samen maken we er een succes van! Dit stapje extra is wat Evoke bijzonder maakt en waar duidelijk wordt dat de slogan ‘Centers You’ serieus genomen wordt.” – Sam Sieben, Regio Manager

Niet alleen bij Evoke op kantoor vinden gesprekken plaats buiten kantoortijden. Ook contactpersonen vragen wel eens of onze professionals ook in de avonduren op gesprek kunnen komen. Als Career Coach wil je dan ’s avonds meteen weten hoe het gegaan is. En ook voor de professional is het prettig om even kort te bespreken hoe het ging.

Als alles goed aanvoelt, is er vaak ook nog een afspraak nodig om het arbeidscontract te bespreken en te ondertekenen. Ook daarvoor is er steeds vaker de wens om dit ’s avonds te doen. Als Career Coach ben je dus constant bezig om alles te regelen, en Evoke probeert hierin zo goed mogelijk te ondersteunen.

“Wij coachen in de avonduren ook graag onze professionals met hun zelfgekozen toekomstambities en hebben daar dan ook ruim de tijd voor.” – Bart Peerboom, Head of People and Culture

START JOUW LOOPBAAN

Ga voor die ene droomjob

Als je op zoek bent naar een eerste of volgende stap in je loopbaan, hebben wij de perfecte kansen voor jou. Bekijk onze vacatures of vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze Career Coaches. Zij helpen je verder om jouw ambities te realiseren. Ook buiten de kantooruren!