Skip to main content

Werken bij Evoke

Evoke bestaat uit een ambitieus, gedreven team van professionals waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling, ondernemen en doorgroeimogelijkheden. We zorgen er met een gezonde dosis enthousiasme voor dat onze werknemers meegroeien met de organisatie. We wisselen hard werken af met plezier, want alleen zo stimuleren we jouw ontwikkeling.

Bekijk de vacatures

Over Evoke

Als commercieel talent op zoek naar je eerste of volgende uitdaging? Evoke is een ambitieus, jong team van sales professionals waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Met onze winnaarsmentaliteit en gezonde dosis enthousiasme groeien onze werknemers altijd mee met de organisatie, door hard werken af te wisselen met plezier. Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures

WE LOVE COMPETITION

We Love Competition. Daarom past het racen zo goed bij Evoke. Ben jij als commercieel talent sales gedreven en net zo competitief als wij? Dan pas jij bij ons.

De eerste kandidaat die ik heb kunnen verbinden aan een uitdagend project bij een opdrachtgever gaf me enorm veel voldoening!

Lisanne PliegerRelatie Manager Nederland

Competitie is hier de drive, maar dan zonder het haantjesgedrag en ellebogenwerk.

Tess VerwerTeam Manager Nederland

Elke dag ben ik bezig met het motiveren van mijn mensen en het helpen bij hun ontwikkeling, zodat we als team iedere dag weer beter presteren.

Alex van SteenTeam Manager Nederland

Ik krijg alle ruimte om te ondernemen en zelf beslissingen te maken om te werken aan het succes van mijn team.

Tim RoumenTeam Manager Nederland

Wij staan voor je klaar

Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Op elk vakgebied hebben wij een gespecialiseerde Relatie Manager die je verder kan helpen. Neem gerust contact op:

Carla Grauwels

Business Development Manager

Roel Merckx

Relatie Manager

Sara Van den Heuvel

Team Manager