Skip to main content

Wij zien je ambitie.

Wil jij de job die het verschil maakt voor de toekomst, als professional in jouw werkveld? Wij weten waar jouw ambities passen. Door ons 15 jaar opgebouwde netwerk, onze speciale 360 graden aanpak en gespecialiseerde kennis van jouw vakgebied.

Selecteer jouw vakgebiedMeer over Evoke

Technologie

Corporate Services

Evoke als carrière coach

Evoke Centers You. Vanaf de eerste kennismaking geven we jouw carrière een kickstart. Door jou meteen écht te leren kennen, voorbij je cv. Zo weten waar jij helemaal past, binnen alle mogelijkheden in ons grote netwerk van grote namen tot onontdekte parels. Gevonden? Dan stopt het niet. Wij blijven je begeleiden in je groei. Jouw eigen Relatie Manager helpt je aan een ontwikkelplan, opleidingen en verdere ondersteuning waar nodig. Dat is alle zekerheid van een dienstverband én alle vrijheid om te groeien. Dat maakt ons anders. Dat maakt Evoke jouw carrière coach.

CARRIÈREMATCH

Profielcheck

Nieuwsgierig op welke plek jouw talent en skills perfect passen? Wij helpen je verder. Deel je profiel en we checken waar jij goed zou passen. (Geen spam of acties zonder jouw toestemming, beloofd.)

Gratis LinkedIn profielcheck
Geen LinkedIn account? Deel dan eenvoudig jouw CV.


  Het is geweldig dat ik via Evoke in contact kom met toffe bedrijven zoals ASML, en mag werken met zulke complexe machines.

  Simone del GalloEvoker

  Ik heb gekozen voor Evoke, omdat ik wil weten hoe en waar ik mijn ambities kan waarmaken. Evoke weet wie er in de markt zitten en wat past bij mijn opleiding.

  Gavin KwekkeboomEvoker

  Het mooie aan Evoke is dat je bij een bedrijf binnenkomt waar je anders nooit zelf terecht was gekomen.

  Bas JansenEvoker

  Evoke zit dicht op de technische arbeidsmarkt en weet iedere keer de juiste uitdaging te vinden en me te verbinden met het bedrijf dat bij mijn ambitie past.

  Paul EbbingeEvoker

  CENTERS YOU

  Jij staat centraal.

  Wil je de job of opdracht die écht bij jou past? Wij weten ‘m te vinden. Doordat we jouw vakgebied van binnen en buiten kennen. En door jou beter te leren kennen. Als professional én als persoon, met onze 360 graden aanpak. Alles voor jou en jouw carrière. Want Evoke Centers You.

  Vraag carrière advies aan


   Wij staan voor je klaar

   Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op:

   Carla Grauwels

   Business Development Manager

   Roel Merckx

   Relatie Manager

   Sara Van den Heuvel

   Team Manager