Skip to main content

Wij zien je ambitie.

Wil jij de job die het verschil maakt voor de toekomst, als professional in jouw werkveld? Wij weten waar jouw ambities passen. Door ons 15 jaar opgebouwde netwerk, onze speciale 360 graden aanpak en gespecialiseerde kennis van jouw vakgebied.

Selecteer jouw vakgebiedMeer over Evoke

Evoke als Career Coach

Evoke Centers You. Vanaf de eerste kennismaking geven we jouw carrière een kickstart. Door jou meteen écht te leren kennen, voorbij je cv. Zo weten waar jij helemaal past, binnen alle mogelijkheden in ons grote netwerk van grote namen tot onontdekte parels. Gevonden? Dan stopt het niet. Wij blijven je begeleiden in je groei. Jouw eigen Career Coach helpt je aan een ontwikkelplan, opleidingen en verdere ondersteuning waar nodig. Dat is alle zekerheid van een dienstverband én alle vrijheid om te groeien. Dat maakt ons anders. Dat maakt Evoke jouw carrièrecoach.

CARRIÈREMATCH

Profielcheck

Nieuwsgierig op welke plek jouw talent en skills perfect passen? Wij helpen je verder. Deel je profiel en we checken waar jij goed zou passen. (Geen spam of acties zonder jouw toestemming, beloofd.)

Gratis LinkedIn profielcheck
Geen LinkedIn account? Deel dan eenvoudig jouw CV.


  Het is geweldig dat ik via Evoke in contact kom met toffe bedrijven zoals ASML, en mag werken met zulke complexe machines.

  Simone del GalloEvoker

  Ik heb gekozen voor Evoke, omdat ik wil weten hoe en waar ik mijn ambities kan waarmaken. Evoke weet wie er in de markt zitten en wat past bij mijn opleiding.

  Gavin KwekkeboomEvoker

  Het mooie aan Evoke is dat je bij een bedrijf binnenkomt waar je anders nooit zelf terecht was gekomen.

  Bas JansenEvoker

  Evoke zit dicht op de technische arbeidsmarkt en weet iedere keer de juiste uitdaging te vinden en me te verbinden met het bedrijf dat bij mijn ambitie past.

  Paul EbbingeEvoker

  Wij staan voor je klaar

  Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Op elk vakgebied hebben wij een gespecialiseerde Career Coach die je verder kan helpen. Niet alleen overdag staan we voor je klaar, maar ook in de avond op onze walk-in Monday. Neem gerust contact op:

  Jeffrey Van den Bergh

  Career Coach

  Lisanne Plieger

  Team Manager Proces & Laboratorium Techniek