Skip to main content

Evoke: to produce a strong feeling or memory in someoneAl decennia lang weten wij dat duurzame verbinding tussen werkplek en professional alleen kan bestaan wanneer je mensen écht centraal stelt.

CENTERS YOU

Wij zien jou, en je ambitie. Dus doen we er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Dat doen we door écht te luisteren, als vakgebied specialist en carrière coach. Als een echte werkgever bieden we vervolgens alle zekerheden, met een toploon, vast contract, ruime vakantiedagen en meer moois.

Niet alleen een cv, maar ook wensen en ambities, persoonlijkheid en karakter: onze 360 graden aanpak. Of het nu om een vaste job gaat, of een project van kortere duur. Ons netwerk groeit elke dag.

360º AANPAK

CARRIÈRE COACH

Wij blijven onze mensen centraal stellen. Na de start blijft ieders persoonlijke Relatie Manager inchecken als carrière coach, met groeiplannen, driehoeksgesprekken en gratis opleidingen. Dat maakt ons een échte persoonlijke partner van onze Evokers en opdrachtgevers. Relaties zijn lange termijn, gebouwd op duurzaamheid en oprechte interesse. Dat zit nou eenmaal in ons DNA.

Innovatie die de wereld verandert en onze toekomst vorm geeft. Zoals de Formula E waarvan we launching partner zijn, de 30.000 bijen op ons kantoordak en onze student events zoals de Evoke Rally. En natuurlijk onze Evokers, die werken als duurzaamheid-specialist, of engineer van e-bussen bijvoorbeeld. De makers van morgen. Daar zijn we trots op.

SUSTAINABLE TECHNOLOGY

WE LOVE COMPETITION

Om het beste voor onze Evokers voor elkaar te krijgen, moet je gedreven zijn. Competitief, betrokken, doelgericht, dat zijn we. Ons team van Evoketeers weet het elke dag weer voor elkaar te krijgen. Daarom groeit de Evoke club constant, met kantoren van Utrecht tot Maastricht, Duisburg en Antwerpen. Samen één Evoke, voor al onze Evokers.