Skip to main content

MAAK HET VERSCHIL MET JOUW MECHANICAL TALENT.

Zet jouw technische skills in om échte impact te maken. Van mechanisch ontwerpen, detailleren tot construeren. Wil je projecten begeleiden van design tot werkend prototype? Of sta je liever korter op het productieproces om deze in te richten en te verbeteren? Check onze vacatures in Mechanical Engineering en grijp je kans!

Vacatures in jouw expertiseVoordelen van Evoke

PROFESSIONAL

Werken bij Evoke

Vanaf de eerste kennismaking geven we je carrière een kickstart. We zoeken het beste project voor je, als expert en als persoon, bij de beste bedrijven in de sector. Gevonden? Er wacht een goed salaris, permanente begeleiding door je eigen carrière coach en extra voordelen zoals een aanvullend mooi pensioen en gratis opleidingen. Alles voor groei en succes.

EXPERTISE

Tekenen & Construeren

Als technisch professional krijg jij energie van het ontwerpen, analyseren, ontwikkelen en onderhouden van mechanische systemen en apparaten! Speel je graag een essentiële rol bij het creëren en verbeteren van producten en technologieën? Duik dan in de wereld van Tekenen & Construeren!

Bekijk alle vacatures

IEDERE MAANDAGAVOND STAAN WIJ VOOR JE KLAAR!

Walk-In Monday

  • Vrijblijvend sparren over je professionele toekomst
  • Iedere maandagavond tot 20.00 uur
  • Op ons kantoor in Antwerpen
Plan meteen een afspraak

EXPERTISE

Project Management

Krijg jij een kick van regelen en coördineren van projecten van A tot Z? Wil je de input van klanten door vertalen naar praktische oplossingen en daarmee bijdragen aan het succes van uiteenlopende Mechanical-projecten? Start dan met een uitdaging op het gebied van Project Management!

Bekijk alle vacatures

ONTDEK JOUW KANSEN

Gratis persoonlijkheidstest

Zelfkennis is het begin van alle kennis. Dat geldt voor elke professional, op elk punt in je carrière. Weet jij waar je goed in bent? Wat jouw valkuilen zijn? Waar je kansen liggen? In deze snelle gratis online test ontdek je het.

Doe de mini test

EXPERTISE

Research

Gedreven door innovatie en geïnteresseerd in het verkennen van technisch complexe onderwerpen? Je onderzoekt, ontwikkelt en verbetert graag technologieën in de mechanische wereld. Spreekt dit je aan? Dan is een carrière in Research jouw ideale stap!

Bekijk alle vacatures

EXPERTISE

Manufacturing

Krijg jij energie van het ontwerpen, analyseren, inrichten en optimaliseren van productieprocessen? Is LEAN Six Sigma voor jou een bekende methodiek? Kijk dan niet verder. Een rol in Manufacturing is precies wat je zoekt!

Bekijk alle vacatures

Het is geweldig dat ik via Evoke in contact kom met toffe bedrijven zoals ASML, en mag werken met zulke complexe machines.

Simone del GalloEvoker

Ik heb gekozen voor Evoke, omdat ik wil weten hoe en waar ik mijn ambities kan waarmaken. Evoke weet wie er in de markt zitten en wat past bij mijn opleiding.

Gavin KwekkeboomEvoker

Het mooie aan Evoke is dat je bij een bedrijf binnenkomt waar je anders nooit zelf terecht was gekomen.

Bas JansenEvoker

Evoke zit dicht op de technische arbeidsmarkt en weet iedere keer de juiste uitdaging te vinden en me te verbinden met het bedrijf dat bij mijn ambitie past.

Paul EbbingeEvoker

Wij staan voor je klaar

Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Op elk vakgebied hebben wij een gespecialiseerde Career Coach die je verder kan helpen. Niet alleen overdag staan we voor je klaar, maar ook in de avond op onze walk-in Monday. Neem gerust contact op:

Jeffrey Van den Bergh

Career Coach