Skip to main content

Freelance opdrachten via Evoke.

Ons netwerk is groot en duurzaam. Onze relaties warm en persoonlijk. Opgebouwd met 15+ jaar internationale ervaring. Van landelijke organisaties tot lokale parels. Ieder met hun eigen exclusieve opdrachten en uitdagingen. Kansen die we graag met je delen.

Technologie

Corporate Services

E ELectronics FPGA chip hardware embedded software printplaat PCB developer engineer
algemeen leider klant team manager account

Ons netwerk, jouw kans

Bijna 12.000 organisaties, over de landgrenzen heen, mogen we tot ons duurzaam opgebouwde netwerk rekenen. Stuk voor stuk op zoek naar dé freelancer voor hun project. Op de afdeling finance, IT of juist in het team engineers op een grootschalig project bijvoorbeeld. Tussen onze (exclusieve) opdrachten zit er altijd eentje voor jou!

4600+ lopende projecten

Duizenden projecten draaiden onze mensen al in ons netwerk door de jaren heen. Dat doen zij in 10+ verschillende vakgebieden

11.900+ bedrijven

We zijn trots op ons netwerk, gebaseerd op meer dan 15 jaar bouwen. Warme contacten, die onze mensen bij naam en toenaam kennen. Want zo werkt het.

5000+ Evoke professionals

Stuk voor stuk hebben we onze mensen aan de mooiste projecten mogen helpen. We zijn trots om mee te kunnen zorgen voor ieders werkgeluk.

3+ landen

Evoke Belgium wordt ondersteund door het overkoepelende internationale Evoke met vestigingen in Nederland en Duitsland.

Grijp je kans. Meld je gratis aan.

Aanmelden

Jij meld je aan, wij nemen contact op.

Afstemming

Samen vinden we je mooiste opdracht.

Gesprek

Wij stellen je voor aan de opdrachtgever, voor een kennismaking.

Contract

Alles op een rijtje voor alle betrokken partijen.

Facturatie

Niet wachten op je geld, maar netjes op tijd op je rekening.

Veelgestelde vragen

In welke vakgebieden kan ik aan de slag als freelancer?

In principe in elk vakgebied waarbinnen wij werkzaam zijn. Van de techniek en logistiek tot de finance wereld. Hier zie je een compleet overzicht.

Ik wil (misschien) starten als freelancer, maar ben het nog niet. Is dat een probleem?

Wij gaan graag met je in gesprek welke projecten je zoekt en welke expertises je hebt. Samen gaan we dan op zoek naar je eerste project. Mag je starten met je project dan tonen we je de weg en maken we samen met jou alles duidelijk zodat je als freelancer kan starten.

Wij staan voor je klaar

Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Op elk vakgebied hebben wij een gespecialiseerde Career Coach die je verder kan helpen. Niet alleen overdag staan we voor je klaar, maar ook in de avond op onze walk-in Monday. Neem gerust contact op:

Jeffrey Van den Bergh

Career Coach

Lisanne Plieger

Team Manager Proces & Laboratorium Techniek