Skip to main content

FINANCIAL TALENTEN DIE HET VERSCHIL MAKEN.

Zoek je als finance talent een (nieuwe) job? Werk je graag met een vast contract via Evoke of wil je als freelancer aan de slag met de mooiste projecten? Wij kennen de markt, de mogelijkheden en leren jou graag kennen om die kansen met je te delen. Inclusief mooie extra's.

Vacatures & ProjectenNeem contact op

Professional

Mooie project bij onze opdrachtgever. Vraag ons om referenties.

Freelancer

Als freelancer aan de slag in ons grote, diverse en exclusieve netwerk.
Meer info

Vast contract

Als het even kan geven wij je een vast contract, en daarmee een stabiele basis.

Gratis Opleidingen

Groei verder, met gratis trainingen en opleidingen naar eigen keuze.

Carrière Coach

Ieder z'n eigen Relatie Manager en carrière coach. Gespecialiseerd in jouw vakgebied.

Flexibiliteit

Switchen naar een ander project? Kan. Testen of freelancer bij je past? Kan ook. Wat jij wil, verzorgen wij.

Groepsverzekering

We regelen als werkgever alles voor je pensioen-, overlijdens- en invaliditeitsverzekering. Ook een hospitalisatieverzekering krijg je bij ons.

Extra’s

Zoals 32 vakantiedagen, extra legale voordelen, gratis opleidingen, mogelijkheid tot lease wagen en zoveel meer.

Werken in Finance & BI

Ben je klaar voor jouw ideale uitdaging als Finance Professional? Financial Controller, Power BI specialist of Business Controller? Of voor je eerste werkervaring binnen de crediteuren/debiteurenafdeling? Misschien overweeg je na een paar opdrachten als freelancer verder te gaan? Wij helpen je aan de mooiste projecten en werkplekken in ons netwerk, hoe dan ook.

ONTDEK JOUW KANSEN

Gratis persoonlijkheidstest

Zelfkennis is het begin van alle kennis. Dat geldt voor elke professional, op elk punt in je carrière. Weet jij waar je goed in bent? Wat jouw valkuilen zijn? Waar je kansen liggen? In deze snelle gratis online test ontdek je het.

Doe de mini test

Selecteer jouw expertise

EXPERTISE

Accounting

De cijfers moeten kloppen en snel beschikbaar zijn. Dat is jouw credo. Je denkt bovendien altijd na hoe accounting sneller en beter kan, voor optimale processen en resultaten.

Vacatures

EXPERTISE

Controlling

Je houdt ervan om in Control te zijn. Jij weet waar je over praat, hebt de puntjes op de “i” en laat geen cijfertje door de mazen van het net glippen. Nu en in de toekomst.

Vacatures

EXPERTISE

Business Intelligence

Realtime de juiste info, in een dashboard dat iedereen kan begrijpen, zodat de business vooruít kan. Daar krijg jij met je data science expert elke dag weer een kick van.

Vacatures

CARRIÈREMATCH

Profielcheck

Nieuwsgierig op welke plek jouw talent en skills perfect passen? Wij helpen je verder. Deel je profiel en we checken waar jij goed zou passen. (Geen spam of acties zonder jouw toestemming, beloofd.)

Gratis LinkedIn profielcheck
Geen LinkedIn account? Deel dan eenvoudig jouw CV.


  Ik heb goed kunnen sparren over wat ik wilde. Er werd goed geluisterd naar wat voor iemand ik ben, en in wat voor setting ik graag werk qua bedrijfscultuur. Aan de hand daarvan ging mijn Relatie Manager aan de slag en heeft hij passende bedrijven voor mij gevonden.

  Pieter BesuijenEvoker

  We hebben regelmatig contact om de voortgang van mijn carrière te bespreken. Ik kan het absoluut aanbevelen om eens contact met Evoke op te nemen en samen te kijken naar jouw wensen en ambities.

  Iantho JamesEvoker

  Ik ben blij met Evoke. Het is fijn dat alles goed geregeld is, van pensioen tot vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Toen ik bij Waterpas zat, heb ik bijvoorbeeld een cursus VCA gedaan via Evoke.

  Noah SchoutenEvoker

  CENTERS YOU

  Jij staat centraal.

  Wil je de job of opdracht die écht bij jou past? Wij weten ‘m te vinden. Doordat we jouw vakgebied van binnen en buiten kennen. En door jou beter te leren kennen. Als professional én als persoon, met onze 360 graden aanpak. Alles voor jou en jouw carrière. Want Evoke Centers You.

  Vraag carrière advies aan


   Wij staan voor je klaar

   Benieuwd wat we voor jou en je carrière kunnen betekenen? Wij staan voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op:

   Carla Grauwels

   Business Development Manager