Skip to main content

Je kan ons altijd bereiken! We staan je graag te woord en geven graag  advies over projectsourcing of onze interne vacatures, via onderstaande gegevens:

Evoke Belgium

Bezoekadres
Posthofbrug 6-8
2600 Antwerpen

+32 (0)493 36 40 58Routebeschrijving
Alle
Business Development Manager

Carla Grauwels

Relatie Manager Maintenance & Field Service

Christophe Peleman

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Senior Office Manager

Evelien Rooijmans

Manager Onboarding & Bonding

Guus Janssen

Content Manager

Ilona Tonnaer

Marketing & Communicatie Manager

Jesse Smedts

Operationeel Manager

Maaike Dekkers

Office Manager

Marcha Cuijpers

Directeur

Mark Verhaegh

Senior Office Manager

Puck Boelaars

Digital Marketing Manager

Stefan Schroën

Office Manager

Steffie Meus

Senior Office Manager

Sven Schuermans

Geen resultaten gevonden

Business Development Manager

Carla Grauwels

Ik mag meedenken om de duidelijke plannen van Evoke nog concreter te maken. Zo zorgen we voor een duidelijke strategie waarmee we het bedrijf future proof maken. Evoke ondersteunt de voortdurende zoektocht naar persoonlijke groei en het beste uit jezelf willen halen. Ik haal de meeste voldoening uit de vrijheid van het ondernemerschap dat Evoke promoot naar iedere medewerker. Zelf ben ik ondernemer in hart en nieren en dat kan ik hier voor 100% toepassen.

Relatie Manager Maintenance & Field Service

Christophe Peleman

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Evoke ziet jou en je ambitie. Wij doen er alles aan om onze Evokers aan de perfecte baan te helpen. Daarnaast zorgen we er met een gezonde dosis enthousiasme voor dat onze interne werknemers meegroeien met de organisatie. Dat betekent alle aandacht, vrijheid en zekerheid in één. Dat is wat ons Evoke maakt. Eén team – professioneel en hard werkend – waar je veel kansen krijgt en uitdagingen aangaat. Daarom werk ik al ruim 15 jaar met veel plezier bij Evoke!

Telefoon:+31 (0)495 697953

E-mail:eveijndhoven@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Evelien Rooijmans

Geen dag is hetzelfde bij Evoke. Het bedrijf blijft zich continue ontwikkelen en dit werpt zijn vruchten af. Onze manier van werken wordt gewaardeerd: snel, correct en prettig. Ik ontvang ook regelmatig positieve feedback en dat geeft mij een goed gevoel.

Telefoon:+31 (0)495 697951

E-mail:erooijmans@evokestaffing.nl

Manager Onboarding & Bonding

Guus Janssen

Bij Evoke heb ik de kans gekregen om veel te leren, uitdagende projecten aan te gaan en zo te ontdekken dat ik super gedreven ben. Zo leerde ik hier commercieel denken, heb ik me allerlei gespreksvaardigheden eigen gemaakt en leer ik nog steeds van de verschillende kwaliteiten van collega’s. En ik heb zelfs met dank aan Evoke een master opleiding kunnen afronden! Dat maakt dit werk echt leuk voor mij.

Telefoon:+31 (0)6 22384836

E-mail:gjanssen@evokestaffing.nl

Content Manager

Ilona Tonnaer

Telefoon:+31 (0)6 82860917

E-mail:itonnaer@evokestaffing.nl

Marketing & Communicatie Manager

Jesse Smedts

Ik houd van toffe marketingcampagnes. Bedenken én creëren. Alles is hier mogelijk, alles is bespreekbaar. Dat betekent ongelimiteerd toffe campagnes runnen. Als je dan ook nog ziet dat jouw ideeën impact maken in de praktijk. geeft dat echt energie. Dan geniet je als marketeer.

Telefoon:+31 (0)6 82859431

E-mail:jsmedts@evokestaffing.nl

Operationeel Manager

Maaike Dekkers

Ik was op zoek naar een kleinere, platte organisatie waar ruimte is om te ondernemen en een eigen invulling te geven aan je functie. Evoke wil vooruit, is jong, gedreven en de snelheid waarmee we groeien is enorm. Als organisatie zijn we aan het groeien en aan het veranderen en iedereen draagt zijn steentje bij aan het grote geheel. Samen bouwen we aan een duurzame organisatie. Naast hard werken is er ook de ruimte om er voor mijn gezin te zijn op de momenten dat ik dat nodig vind.

Telefoon:+31 (0)6 82229310

E-mail:mdekkers@evokestaffing.nl

Office Manager

Marcha Cuijpers

Nooit gedacht dat ik 40 uur per week achter een computer zou zitten, maar door alle afwisselende werkzaamheden heb ik het erg naar mijn zin bij Evoke. Ons team bestaat uit jonge enthousiaste mensen mét ervaring. Die combinatie maakt dit een fijne werkplek en zorgt ervoor dat je snel leert.

Telefoon:+31 (0)495 697957

E-mail:mcuijpers@evokestaffing.nl

Directeur

Mark Verhaegh

Als oprichter en directeur van deze organisatie ben ik in hart en nieren loyaal, competitief en gericht op een duurzame toekomst.

In mijn vrije tijd rijd ik op verschillende racetracks in Nederland, België en Duitsland. Vanuit dat competitieve karakter zie ik altijd ruimte voor verbetering, en zet alles in om het beste eruit te halen. Als één Evoke zet ik mij met alle Evokers en Evoketeers in voor één missie: een sustainable future. Duurzaamheid in onze relaties, maar ook in onze carrières. Niet voor niets zijn we het snelst groeiende staffing bureau in sustainable technology. Daar ben ik trots op!

 

Telefoon:+31 (0)6 23982799

E-mail:mverhaegh@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Puck Boelaars

Bij Evoke heb je inspraak in je werkzaamheden en de manier waarop je dingen aanpakt. Ik krijg de mogelijkheid om zelf casussen uit te zoeken en zaken te bedenken. Ik word er blij van wanneer ik ervoor kan zorgen dat deze dingen een goede uitkomst hebben. Daarnaast doet het me goed wanneer we externe medewerkers kunnen helpen met problemen. Eén medewerker bracht me zelfs ooit een kerstpresentje als bedankje!

Telefoon:+31 (0)495 697952

E-mail:pboelaars@evokestaffing.nl

Digital Marketing Manager

Stefan Schroën

Het mooiste aan mijn werk is de ruimte die ik met mijn team krijg om onze werkzaamheden zelf in te richten. Heeft iemand een goed idee, dan gaan we er vol voor! Dat maakt elke dag anders, met altijd nieuwe kansen en snelle persoonlijke ontwikkeling.

Telefoon:+31 (0)6 12399507

E-mail:sschroen@evokestaffing.nl

Office Manager

Steffie Meus

Telefoon:+31 (0)495 238209

E-mail:smeus@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Sven Schuermans

Ons office team is groot en groeiende, met allemaal jonge collega’s. Het is gewoon gezellig, we ondersteunen elkaar dagelijks en werken zo heel fijn samen in een mix van seniors en juniors. Zo leer je heel veel heel snel van elkaar en bepaal je veel zelf in je werk, zoals je prioriteiten en je planning.

Telefoon:+31 (0)495 697955

E-mail:sschuermans@evokestaffing.nl