Skip to main content

Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Career Coaches altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

+32 (0)78-485623Afspraak?
Maandag8.30u - 20.00u Walk-in Monday
Dinsdag8.30u - 17.30u
Woensdag8.30u - 17.30u
Donderdag8.30u - 17.30u
Vrijdag8.30u - 17.00u
Alle
Head of People and Culture

Bart Peerboom

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Senior Office Manager

Janou Bosman

Career Coach

Jeffrey Van den Bergh

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

Regio Manager

Joost Jonckers

Team Manager Proces & Laboratorium Techniek

Lisanne Plieger

CEO Evoke

Mark Verhaegh

Director of Operations

Rick de Haas

Team Manager Office

Sven Schuermans

Geen resultaten gevonden

Head of People and Culture

Bart Peerboom

Mijn werk betekent ondernemen. Ik run ons regiokantoor in Maastricht en werk overkoepelend mee aan het bedrijfsbeleid op landelijke schaal. Dat maakt dat ik dagelijks bezig ben met kansen grijpen, succes vieren met z’n allen, groeien met visie en vooral vóóruit blijven gaan, samen met mijn mensen. Zij krijgen dezelfde vrijheden en verantwoordelijkheden. Boeken zij daarmee hun eigen successen, dan geniet ik daar nog meer van dan die van mezelf. Dat noem ik werken met passie en plezier, op onze eigen authentieke Evoke-manier. Zodat we er écht zijn met de beste kansen voor elkaar, voor onze partners en boven alles onze Evokers.

Telefoon:+31 (0)6 15940314

E-mail:bpeerboom@evokestaffing.nl

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Evoke ziet jou en je ambitie. Wij doen er alles aan om onze Evokers aan de perfecte baan te helpen. Daarnaast zorgen we er met een gezonde dosis enthousiasme voor dat onze interne werknemers meegroeien met de organisatie. Dat betekent alle aandacht, vrijheid en zekerheid in één. Dat is wat ons Evoke maakt. Eén team – professioneel en hard werkend – waar je veel kansen krijgt en uitdagingen aangaat. Daarom werk ik al ruim 15 jaar met veel plezier bij Evoke!

Telefoon:+31 (0)495 697953

E-mail:eveijndhoven@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Janou Bosman

Wie ben ik?
Communicatief sterk, enthousiast en leergierig. Breed inzetbaar, servicegericht en pik zaken snel op. Ik houd van een fijne werkdruk waarbij geen werkdag hetzelfde is. Ik kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Ik denk graag mee en ben oplossingsgericht.

Career Coach

Jeffrey Van den Bergh

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

Wie ben ik?
Na het afronden van mijn studie Journalistiek in Tilburg heb ik me verder ontwikkeld tot een allround redacteur en marketing- en communicatiemedewerker. Een voorliefde voor sport (wielrennen, voetbal en volley) lifestyle, reizen en gastronomie in combinatie met een niet te temperen passie voor schrijven, zorgt voor een continue stroom aan ideeën.

Telefoon:+31 (0)6 10898477

E-mail:jkuijpers@evokestaffing.nl

Regio Manager

Joost Jonckers

Bij andere bedrijven was ik lijstjes aan het afvinken. Hier maak ik zelf de lijstjes en haal ik mijn werk zelf binnen. Bij Evoke kan alles, maar je moet het zelf wel doen. Ik heb nooit geroepen dat ik Regio Manager moest zijn, maar ben dat uiteindelijk wel geworden. Hier wordt je talent op waarde geschat en krijg je kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat wij doen is ontzettend belangrijk. Een leuke, goede baan hebben is niet vanzelfsprekend. Toch is het ons al voor ruim 5000 mensen gelukt. Dat is best bijzonder als je er over nadenkt.

Telefoon:+31 (0)6 22879131

E-mail:jjonckers@evokestaffing.nl

Team Manager Proces & Laboratorium Techniek

Lisanne Plieger

Bij Evoke krijg je de vrijheid in het plannen van je eigen agenda en de ruimte om goede ideeën en initiatieven in werking te zetten. Ik kan hier volledig mezelf zijn en de sfeer op kantoor is heel prettig. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen bij Evoke. Er wordt geluisterd naar je ambities en wanneer je groei en ontwikkeling laat zien, krijg je ook de kans om stappen te maken. De meeste voldoening haal ik uit mensen helpen bij het maken van een volgende stap in hun carrière of bedrijven ondersteunen in hun zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Telefoon:+31 (0)6 30040498

E-mail:lplieger@evokestaffing.nl

CEO Evoke

Mark Verhaegh

Als oprichter en CEO van Evoke is alles wat ik doe gebaseerd op onze purpose: Evoke improves lives by improving careers. In mijn vrije tijd race ik op verschillende circuits en door mijn competitieve aard zie ik altijd ruimte voor verbetering. Als één Evoke zet ik me samen met alle Evoketeers in om de leading Career Coach in Nederland, Duitsland en België te worden. Wij geloven in een duurzame toekomst en zijn niet voor niets het snelst groeiende staffingbureau in sustainable technology.

Telefoon:+31 (0)6 23982799

E-mail:mverhaegh@evokestaffing.nl

Director of Operations

Rick de Haas

Bij Evoke is alles mogelijk en zelfontwikkeling staat hier centraal. Zo ben ik van Senior Relatie Manager, via de functie Team Manager, doorgegroeid tot Regio Manager en nu Director of Operations. Deze kansen worden je hier aangereikt, maar je moet ook zelf proactief bezig zijn met de volgende stap en die verantwoordelijkheid niet alleen krijgen, maar ook nemen. Mijn opgedane kennis mag ik nu delen met mijn team en dat geeft mij een boost. Samen bouwen we aan iets moois, leren we van onze fouten, maar delen we ook zeker onze succesmomenten.

Telefoon:+31 (0)630438926

E-mail:rdhaas@evokestaffing.nl

Team Manager Office

Sven Schuermans

Ons Back Office team is groot en groeiende, met allemaal jonge collega’s. Het is gewoon gezellig, we ondersteunen elkaar dagelijks en werken zo heel fijn samen in een mix van seniors en juniors. Op die manier leer je heel veel heel en snel van elkaar, en bepaal je veel zelf in je werk, zoals je prioriteiten en je planning.

Telefoon:+31 (0)495 697955

E-mail:sschuermans@evokestaffing.nl