Skip to main content

Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Career Coaches altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

+32 (0)78-485623Afspraak?
Maandag8.30u - 17.30u
Dinsdag8.30u - 17.30u
Woensdag8.30u - 17.30u
Donderdag8.30u - 17.30u
Vrijdag8.30u - 17.00u
Alle
Marketing Communicatie Manager

Dirk Berkers

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Career Coach

Fred Thibaut

Senior Office Manager

Janou Bosman

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

Regio Manager

Joost Jonckers

CEO Evoke

Mark Verhaegh

Senior Career Coach

Max Temmerman

Director of Operations

Rick de Haas

Team Manager Office

Sven Schuermans

Geen resultaten gevonden

Marketing Communicatie Manager

Dirk Berkers

De energie die je van Evoke krijgt, die is echt bijzonder. De organisatie is fris en bovenal ambitieus. Dankzij onze 360 graden-rol kunnen wij de ideale match maken tussen professionals en bedrijven. En als Marketing Communicatie Manager geef ik een gezicht aan die belangrijke bijdrage van mijn collega’s: onze Career Coaches en Team Managers.

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Evoke ziet jou en je ambitie. Wij doen er alles aan om onze Evokers aan de perfecte baan te helpen. Daarnaast zorgen we er met een gezonde dosis enthousiasme voor dat onze interne werknemers meegroeien met de organisatie. Dat betekent alle aandacht, vrijheid en zekerheid in één. Dat is wat ons Evoke maakt. Eén team – professioneel en hard werkend – waar je veel kansen krijgt en uitdagingen aangaat. Daarom werk ik al ruim 15 jaar met veel plezier bij Evoke!

Telefoon:+31 (0)495 697953

E-mail:eveijndhoven@evokestaffing.nl

Career Coach

Fred Thibaut

Telefoon:+32 (0)493524594

E-mail:fthibaut@evokestaffing.be

Senior Office Manager

Janou Bosman

Wie ben ik? Communicatief sterk, enthousiast en leergierig. Breed inzetbaar, servicegericht en ik pak zaken snel op. Ik houd van een fijne werkdruk waarbij geen dag hetzelfde is. Ik kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Ik denk graag mee en ben oplossingsgericht.

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

Wie ben ik?
Na het afronden van mijn studie Journalistiek in Tilburg heb ik me verder ontwikkeld tot een allround redacteur en marketing- en communicatiemedewerker. Een voorliefde voor sport (wielrennen, voetbal en volley) lifestyle, reizen en gastronomie in combinatie met een niet te temperen passie voor schrijven, zorgt voor een continue stroom aan ideeën.

Telefoon:+31 (0)6 10898477

E-mail:jkuijpers@evokestaffing.nl

Regio Manager

Joost Jonckers

Bij andere bedrijven was ik lijstjes aan het afvinken. Hier maak ik zelf de lijstjes en haal ik mijn werk zelf binnen. Bij Evoke kan alles, maar je moet het zelf wel doen. Ik heb nooit geroepen dat ik Regio Manager moest zijn, maar ben dat uiteindelijk wel geworden. Hier wordt je talent op waarde geschat en krijg je kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Het werk wat wij doen is ontzettend belangrijk. Een leuke, goede baan hebben is niet vanzelfsprekend. Toch is het ons al voor ruim 5000 mensen gelukt. Dat is best bijzonder als je er over nadenkt.

Telefoon:+31 (0)6 22879131

E-mail:jjonckers@evokestaffing.nl

CEO Evoke

Mark Verhaegh

Als oprichter en CEO van Evoke is alles wat ik doe gebaseerd op onze purpose: Evoke improves lives by improving careers. In mijn vrije tijd race ik op verschillende circuits en door mijn competitieve aard zie ik altijd ruimte voor verbetering. Als één Evoke zet ik me samen met alle Evoketeers in om de leading Career Coach in Nederland, Duitsland en België te worden. Wij geloven in een duurzame toekomst en zijn niet voor niets het snelst groeiende staffingbureau in sustainable technology.

Telefoon:+31 (0)495-518999

E-mail:connect@evokestaffing.com

Senior Career Coach

Max Temmerman

Telefoon:+32 (0)490 309515

E-mail:mtemmerman@evokestaffing.be

Director of Operations

Rick de Haas

Bij Evoke is alles mogelijk en zelfontwikkeling staat hier centraal. Zo ben ik doorgegroeid tot Regio Manager en nu Director of Operations. Deze kansen worden je hier aangereikt, maar je moet ook zelf proactief bezig zijn met de volgende stap en die verantwoordelijkheid niet alleen krijgen, maar ook nemen. Mijn opgedane kennis mag ik nu delen met mijn team en dat geeft mij een boost. Samen bouwen we aan iets moois, leren we van onze fouten, maar delen we ook zeker onze succesmomenten.

Telefoon:+31 (0)630438926

E-mail:rdhaas@evokestaffing.nl

Team Manager Office

Sven Schuermans

Ons Back Office team is groot en groeiende, met allemaal diverse collega’s. Het is gewoon gezellig, we ondersteunen elkaar dagelijks en werken zo heel fijn samen in een mix van seniors en juniors. Op die manier leer je heel veel heel en snel van elkaar.

Telefoon:+31 (0)495 697955

E-mail:sschuermans@evokestaffing.nl