Skip to main content

Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

+31 (0)495-518999
Maandag8.30u - 20.00u Walk-in Monday
Dinsdag8.30u - 17.30u
Woensdag8.30u - 17.30u
Donderdag8.30u - 17.30u
Vrijdag8.30u - 17.00u
Alle
Business Development Manager

Carla Grauwels

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Senior Office Manager

Evelien Rooijmans

Manager Onboarding & Bonding

Guus Janssen

Senior Office Manager

Janou Bosman

Relatie Manager

Jeffrey Van den Bergh

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

CEO

Mark Verhaegh

Senior Office Manager

Puck Boelaars

Relatie Manager

Roel Merckx

Team Manager

Sara Van den Heuvel

Digital Marketing Manager

Stefan Schroën

Team Manager Office

Sven Schuermans

Geen resultaten gevonden

Business Development Manager

Carla Grauwels

Ik mag meedenken om de duidelijke plannen van Evoke nog concreter te maken. Zo zorgen we voor een duidelijke strategie waarmee we het bedrijf future proof maken. Evoke ondersteunt de voortdurende zoektocht naar persoonlijke groei en het beste uit jezelf willen halen. Ik haal de meeste voldoening uit de vrijheid van het ondernemerschap dat Evoke promoot naar iedere medewerker. Zelf ben ik ondernemer in hart en nieren en dat kan ik hier voor 100% toepassen.

Manager Finance

Elian van Eijndhoven

Evoke ziet jou en je ambitie. Wij doen er alles aan om onze Evokers aan de perfecte baan te helpen. Daarnaast zorgen we er met een gezonde dosis enthousiasme voor dat onze interne werknemers meegroeien met de organisatie. Dat betekent alle aandacht, vrijheid en zekerheid in één. Dat is wat ons Evoke maakt. Eén team – professioneel en hard werkend – waar je veel kansen krijgt en uitdagingen aangaat. Daarom werk ik al ruim 15 jaar met veel plezier bij Evoke!

Telefoon:+31 (0)495 697953

E-mail:eveijndhoven@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Evelien Rooijmans

Geen dag is hetzelfde bij Evoke. Het bedrijf blijft zich continue ontwikkelen en dit werpt zijn vruchten af. Onze manier van werken wordt gewaardeerd: snel, correct en prettig. Ik ontvang ook regelmatig positieve feedback en dat geeft mij een goed gevoel.

Telefoon:+31 (0)495 697951

E-mail:erooijmans@evokestaffing.nl

Manager Onboarding & Bonding

Guus Janssen

Bij Evoke heb ik de kans gekregen om veel te leren, uitdagende projecten aan te gaan en zo te ontdekken dat ik super gedreven ben. Zo leerde ik hier commercieel denken, heb ik me allerlei gespreksvaardigheden eigen gemaakt en leer ik nog steeds van de verschillende kwaliteiten van collega’s. En ik heb zelfs met dank aan Evoke een masteropleiding kunnen afronden! Dat maakt dit werk echt leuk voor mij.

Telefoon:+31 (0)6 22384836

E-mail:gjanssen@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Janou Bosman

Wie ben ik?
Communicatief sterk, enthousiast en leergierig. Breed inzetbaar, servicegericht en pik zaken snel op. Ik houd van een fijne werkdruk waarbij geen werkdag hetzelfde is. Ik kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Ik denk graag mee en ben oplossingsgericht.

Relatie Manager

Jeffrey Van den Bergh

Team Manager Marketing

Jesper Kuijpers

Wie ben ik?
Na het afronden van mijn studie Journalistiek in Tilburg heb ik me verder ontwikkeld tot een allround redacteur en marketing- en communicatiemedewerker. Een voorliefde voor sport (wielrennen, voetbal en volley) lifestyle, reizen en gastronomie in combinatie met een niet te temperen passie voor schrijven, zorgt voor een continue stroom aan ideeën.

Telefoon:+31 (0)6 10898477

E-mail:jkuijpers@evokestaffing.nl

CEO

Mark Verhaegh

Als oprichter en directeur van deze organisatie ben ik in hart en nieren loyaal, competitief en gericht op een duurzame toekomst. In mijn vrije tijd rijd ik op verschillende racetracks in Nederland, België en Duitsland. Vanuit dat competitieve karakter zie ik altijd ruimte voor verbetering, en zet alles in om het beste eruit te halen. Als één Evoke zet ik mij met alle Evokers en Evoketeers in voor één missie: een sustainable future. Duurzaamheid in onze relaties, maar ook in onze carrières. Niet voor niets zijn we het snelst groeiende staffingbureau in sustainable technology. Daar ben ik trots op!

Telefoon:+31 (0)6 23982799

E-mail:mverhaegh@evokestaffing.nl

Senior Office Manager

Puck Boelaars

Bij Evoke heb je inspraak in je werkzaamheden en de manier waarop je dingen aanpakt. Ik krijg de mogelijkheid om zelf casussen uit te zoeken en zaken te bedenken. Ik word er blij van wanneer ik ervoor kan zorgen dat deze dingen een goede uitkomst hebben. Daarnaast doet het me goed wanneer we externe medewerkers kunnen helpen met problemen. Eén medewerker bracht me zelfs ooit een kerstpresentje als bedankje!

Telefoon:+31 (0)495 697952

E-mail:pboelaars@evokestaffing.nl

Relatie Manager

Roel Merckx

De teamspirit en werksfeer bij Evoke is ongekend, zowel in België als in Nederland. Mijn collega’s zijn altijd bereid om te ondersteunen als ik hulp nodig heb. Mijn eigen ambities zijn onlosmakelijk verbonden met Evoke. Hoe succesvoller Evoke in België wordt, des te meer doorgroeimogelijkheden er voor zullen mij ontstaan. En hoe beter ik presteer, hoe meer Evoke verder zal groeien. Dat motiveert mij iedere dag opnieuw om het beste van mezelf te geven.

Team Manager

Sara Van den Heuvel

Digital Marketing Manager

Stefan Schroën

Het mooiste aan mijn werk is de ruimte die ik met mijn team krijg om onze werkzaamheden zelf in te richten. Heeft iemand een goed idee, dan gaan we er vol voor! Dat maakt elke dag anders, met altijd nieuwe kansen en snelle persoonlijke ontwikkeling.

Telefoon:+31 (0)6 12399507

E-mail:sschroen@evokestaffing.nl

Team Manager Office

Sven Schuermans

Ons Back Office team is groot en groeiende, met allemaal jonge collega’s. Het is gewoon gezellig, we ondersteunen elkaar dagelijks en werken zo heel fijn samen in een mix van seniors en juniors. Op die manier leer je heel veel heel en snel van elkaar, en bepaal je veel zelf in je werk, zoals je prioriteiten en je planning.

Telefoon:+31 (0)495 697955

E-mail:sschuermans@evokestaffing.nl