Skip to main content
Evoke Belgium is vanaf nu een feit! In ruim 15 jaar heeft Evoke in Nederland met bijna 500 medewerkers een sterke organisatie opgebouwd. Nu gaan we letterlijk grenzen over. Vanaf 2022 maken we in Antwerpen een vliegende start in o.a. de Technologie en Supply Chain. Dit is team Evoke, en we zoeken nú al meer collega’s!

Evoke Belgium van start

Evoke is van start in Antwerpen als Evoke Belgium. Samen met het internationale Evoke team gaan we vanaf nu aan de slag om deze nieuwe tak in projectsourcing in België net zo groot en succesvol te maken. Dat Evoke-gevoel gaan we doorzetten in nieuw land met een nieuw team. En een heel nieuwe bedrijfsactiviteit: projectsourcing.

Evoke Nederland & België op een lijn

Vanaf het eerste moment zitten moederbedrijf Evoke Nederland en de nieuwe tak in België op één lijn: die van de “Centers You”-filosofie, zodat we dit op dezelfde manier voortzetten in België. Dat wil zeggen: met veel oog voor onze mensen, voorbij hun cv, om ze echt duurzaam te kunnen verbinden aan mooie werkplekken. Toch zal niet alles hetzelfde zijn. Evoke België zal professionals in vaste dienst nemen om ‘te outsourcen’ in het Evoke netwerk van organisaties en projecten in België.

Zo komen onze professionals op de mooiste plekken terecht, waar ze telkens hun ervaring kunnen verrijken, portfolio uitbouwen en ambities waarmaken.

“De Centers You filosofie geldt ook hier. Dat wil zeggen: oog voor onze mensen, voorbij hun cv.”

Bekijk onze vacatures

Evoke Belgium Centers You

Dát is het Evoke Centers You DNA, dat hier onveranderd blijft. Elke Evoker blijft constant nauw begeleid door een eigen Career Coach. Met o.a. gratis opleidingen, een eigen besteedbaar budget, vaste contracten en andere mooie extra’s die een werkgever je kan bieden.

Alles voor de zekerheid, vrijheid, flexibiliteit, ondernemerschap en ontwikkeling van onze mensen. Alles voor onze mensen. Dat is Evoke. In Nederland, en nu dus ook in België.

“Alles voor zekerheid, vrijheid, flexibiliteit, ondernemerschap en ontwikkeling van onze mensen.”

JOIN THE TEAM

Kom bij ons werken!

Benieuwd naar meer? Klaar voor de volgende uitdaging in je eigen carrière? We zoeken vanaf nu collega’s om Evoke België samen groot te maken. We vertellen je er graag meer over!

Jeffrey Van den Bergh

Career Coach

Lisanne Plieger

Team Manager Proces & Laboratorium Techniek