Skip to main content
We zijn van start in België en scheren direct hoge toppen met onze samenwerking met topbedrijf Atlas Copco Rental. In dit artikel vertelt Roel Merckx, Career Coach bij Evoke, je graag meer over het succes van deze coöperatie.

Evoke Belgium maakt meteen een indrukwekkende start door een eerste samenwerking aan te gaan met Atlas Copco Rental. Al meer dan zes decennia biedt dit bedrijf flexibele oplossingen op maat met zijn uniek en gespecialiseerd huurassortiment voor tijdelijke lucht-, stroom-, water- of stoombehoeften. We wonnen hun vertrouwen dankzij onze persoonlijke, professionele aanpak en het inzetten van de juiste experten voor hun projecten.

Opstelling Atlas Copco Rental

Krachten bundelen voor Warehouse Management

Dit voorjaar gingen we in zee met het prestigieuze Atlas Copco Rental. We hebben een Procurement Specialist ingezet voor de Rental Divisie in Boom. Daarmee was de eerste samenwerking met Atlas Copco Rental een feit.

“Onze experten worden gedreven door ambitie.”

Al snel volgde een nieuwe opdracht en hebben we onze krachten gebundeld voor hun warehouse management pilot project. Dankzij onze uitgebreide pool aan experten, focus en vakkennis konden we onmiddellijk de juist expert inzetten. Een Warehouse Project Manager met doorgedreven kennis en ervaring in het implementeren van WMS- & ERP-systemen.

“Onze experten zijn stuk voor stuk ervaren professionals die denken in oplossingen en antwoord bieden op vraagstukken rond Procurement & Supply Chain. Zo maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers”, vertelt Roel Merckx, Career Coach bij Evoke. 

We provide professionals

Voor elk project de juiste expert

We willen een betrouwbare partner zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van onder meer Supply Chain en Logistiek. Onze succesvolle samenwerking met Atlas Copco Rental is hiervan een mooi voorbeeld. Een project waar we enorm trots op zijn!

Dankzij de uitgebreide knowhow van onze professionals en Career Coaches, kunnen we snel en efficiënt inspelen op de behoeften van onze klanten en hun projecten. Zo brengen we de meest uitdagende projecten tot een goed einde.

Opstelling Atlas Copco Rental

Hoe kunnen we helpen bij jouw project?

Het vinden van de juiste partner voor het outsourcen van projecten kan een hele uitdaging zijn.

“Dankzij de uitgebreide knowhow van onze professionals en Career Coaches, kunnen we snel en efficiënt inspelen op de behoeften van onze klanten en hun projecten.”

Bij Evoke Belgium begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom geloven we in maatwerk. Eens we een grondige analyse gemaakt hebben van jouw behoefte of project, gaan we aan de slag. We selecteren de juiste professional(s) en zorgen voor een vlekkeloze opstart en opvolging doorheen het traject.

Onze Career Coaches hanteren een 360 graden aanpak en begeleiden onze professionals doorheen hun projecten en loopbaan. We blijven onze mensen centraal stellen. Dit maakt van ons een persoonlijke, betrokken en duurzame partner. Of anders gezegd: Evoke Centers You.

Afbeeldingen: Atlas Copco Group

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Neem contact met ons op!

Ben je na het lezen van dit succesverhaal benieuwd naar meer informatie over projectsourcing, ons maatwerk en onze diverse experten? We vertellen je er graag meer over!

Jeffrey Van den Bergh

Career Coach