Skip to main content

Wij zijn Evoke

Evoke is de expert in projectsourcing voor startende en ervaren professionals in de Technologie en Corporate Services.

Bekijk onze interne vacaturesMeer over Evoke

Voor bedrijven

Straffe professionals binnen Evoke voor al uw projecten. Een project in gedachten? Laten we aan de slag gaan!

Start je project

Voor professionals

Werkzoekenden komen terecht in een groot netwerk vol indrukwekkende projecten. Zo wordt het cv gespekt met ervaring en kunde. Altijd op een steeds hoger niveau, met Evoke als werkgever en carrière coach.

Vind je vacature

Voor freelancers

Zelfstandigen krijgen alle kansen om het perfecte project in hun expertise te ontdekken. Altijd met de juiste cultural fit en ontzorging van de administratie. Nieuwsgierig?

Vind je project

VOOR PROFESSIONALS

Wij zien je ambitie

Wil jij de job die het verschil maakt voor je toekomst, als expert in je werkveld? Wij weten waar je ambities passen. Door het 15 jaar opgebouwde netwerk van Evoke als internationale organisatie, onze speciale 360 graden aanpak en gespecialiseerde kennis van je vakgebied.

Technologie

  • Electronics
  • Industriële Automatisering
  • Laboratorium Techniek
  • Maintenance & Field Service
  • Mechanical
  • Physics
  • Proces Technologie

Corporate Services

  • Finance & BI
  • Informatie Technologie (IT)
  • Supply Chain

Evoke als je carrière coach

Vanaf de eerste kennismaking geven we je carrière een kickstart. We zoeken het beste project voor je, als expert en als persoon, bij de beste bedrijven in de sector. Gevonden? Er wacht een goed salaris, permanente begeleiding door je eigen carrière coach en extra voordelen zoals een aanvullend mooi pensioen en gratis opleidingen. Alles voor groei en succes.

GRATIS PERSOONLIJKHEIDSTEST

Ontdek jouw talent

Helder inzicht in jezelf als professional is belangrijk. Wie ben jij en hoe sta je in het (werk)leven, voorbij je cv? Dat is wat je hier ontdekt. Om te zien welke job echt helemaal bij jou past – qua kennis, kwaliteiten, wensen, ambitie én talent.

Doe de mini test

CARRIÈREMATCH

Profielcheck

Wil je weten op welke plek jouw talent en persoonlijkheid perfect past? Onze Relatie Managers helpen je met het zetten van de juiste stappen. Deel je LinkedIn profiel met ons, dan gaan we direct voor jou aan de slag.

Gratis LinkedIn profielcheck

VOOR BEDRIJVEN

Dé expert in projectsourcing

Centraal in onze dienstverlening staan onze mensen. Niet alleen de competenties maar ook onze 360 graden aanpak maken het mogelijk samen verder te groeien.

Evoke Centers You

Onze professionals en klanten leren elkaar door en door kennen. Ondertussen zorgen wij voor carrière-begeleiding en alle verplichtingen en verantwoordelijkheden als werkgever.

INTERNE VACATURES

We zoeken collega's

Wil je ook werken in een jong en gedreven team waar gedrevenheid en duurzaamheid geen loze begrippen zijn? Kom langs voor koffie en taart, dan vertellen we graag meer.

Wij staan voor je klaar

Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je ons altijd bereiken. Wij staan je graag te woord.

Carla Grauwels

Business Development Manager

Roel Merckx

Relatie Manager Supply Chain

Sara Van den Heuvel

Team Manager Supply Chain, Maintenance & Field Service